YONTEX

Messe München og Nürnberg Messe har sammen dannet datterselskabet YONTEX, som samler alle aktiviteter indenfor drikkevare- og liquid food teknologier. Det vil sige, at messer som Brau Beviale og Drinktec fremover vil være at finde under YONTEX's paraply.


ExpoService er repræsentant for YONTEX i hele Norden

HELE DRIKKEVAREINDUSTRIEN MØDES I NÜRNBERG FRA 26. TIL 28. NOVEMBER 2024!


BrauBeviale kombinerer sin succeshistorie med det formål også at forene drikkevareindustrien i fremtiden. Her møder tradition og mangeårig erfaring nye ideer og de nyeste trends – på et europæisk plan.


Det, der tilbydes på BrauBeviale i Nürnberg, er lige så forskelligartet som drikkevare-industrien. Det dækker hele drikkevarefremstillings-proceskæden: Fra råmaterialer, teknologier og komponenter til emballage, samt tilbehør og markedsføringsideer, alt dette naturligvis til alle slags drikkevarer.


På tre dage tilbyder BrauBeviale den europæiske drikkevareindustri en central platform for innovationer og inspiration. Her mødes tradition og mangeårig erfaring med nye ideer og de nyeste trends.

drinktec – global ledende messe for drikkevarer og flydende madvarer


drinktec finder sted i München 15-19 September, 2025


drinktec samler drikkevare- og liquid food industrien i München. Leverandører fra hele verden møder her locale og globale producenter af ikke-alkoholiske og alkoholiske drikkevarer og flydende madvarer.